Cea mai bună versiune a mea?
Da, se poate

cu noile batoane
înlocuitoare de masă

Află mai multe
Controlează pofta de mâcare!

LUPTĂ ÎMPOTRIVA
ALIMENTAȚIEI ÎN EXCES

Cu NUTRILITE™ Appetite Controller!

CUMPĂRĂ ACUM

Noutăţi

Includeți supe în planul dumneavoastră de alimentație și eliminați senzația de foame!

 

Bunicile noastre aveau dreptate: supa nu este bună doar pentru suflet, ci este bună și pentru corp.

Consumați suficiente lichide?

Consumați suficiente lichide?
Cu ajutorul noului nostru instrument de monitorizare a aportului de lichide, este mai ușor ca niciodată să vă atingeți obiectivul zilnic!

Aflați chiar acum
Urmărește materialul video

Puterea stă în mâinile tale!
Cumpărătorii din toată lumea își ating potențialul maxim, atât în viața personală, cât și în afaceri, cu ajutorul bodykey by NUTRILITE.

Urmărește materialul video
protected world wide web

Actualizarea Politicii cu privire la confidențialitate și utilizarea cookie-urilor
Citiți Politica de confidențialitate pentru a afla cum folosim datele personale și cookie-urile.

Detalii

Cu toții suntem diferiți.
Noi am creat planul
potrivit pentru tine.

Detalii

Înregistrează-te acum

Este foarte ușor să te înregistrezi. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul unic bodykey inclus în cutia cu Testul genetic, aflată în interiorul kitului bodykey, și vei avea acces la Platforma online bodykey.
Etichetele adezive cu Codul unic bodykey se găsesc în cutia cu Testul genetic, din interiorul Kitului bodykey.
Acest Cod unic bodykey nu este valid. Te rugăm să verifici și să încerci din nou.### placeholer for a server message ###
Te rugăm să alegi numele de utilizator cu care dorești să fii identificat în cadrul Programului bodykey by NUTRILITE™. Numele de utilizator trebuie să conțină minimum 6 caractere. El poate avea până la 25 de caractere și poate să fie format din orice combinație de cifre și litere.
Numele de utilizator trebuie să fie compus din 6 - 25 de caractere. Te rugăm să alegi un alt nume de utilizator.### placeholer for a server message ###

Nu ai achiziționat kitul bodykey încă?


Produsele noastre

Beneficiază de ajutor suplimentar în controlul greutății cu Mesele instant bodykey.
Detalii >>Calculator IMC

Folosește acest instrument interactiv pentru calcularea Indicelui de Masă Corporală şi află care sunt condițiile de participare în cadrul programului.
Detalii>>

Cum să particip

Înscrie-te acum și vei beneficia de acces nelimitat la Platforma online bodykey, partenerul tău în controlul greutății. Trebuie doar să folosești codul unic inclus în kitul tău bodykey. Nu ai achiziționat kitul bodykey încă?
Detalii >>Despre bodykey by NUTRILITE™

Cauți un mod eficient de a pierde în greutate? Dorești nu doar să arăți bine, ci și să te simți grozav? Ai încercat și alte diete, însă fără succes?

Îți prezentăm un program de control al greutății care te poate ajuta să îți atingi obiectivele de dietă și fitness și să dobândești o formă fizică mai bună. bodykey by NUTRILITE™ este un program de control al greutății cu adevărat eficient, deoarece se pliază particularităților genetice individuale și stilului de viață personal.

Primul element din cadrul programului bodykey by NUTRILITE constă într-un Test genetic. Rezultatele testului genetic sunt gestionate într-un mod sigur şi securizat, în condiţii de completă confidențialitate. La aceste rezultate vom adăuga informațiile pe care ni le vei furniza cu privire la stilul tău de viaţă personal, condiția fizică actuală și preferințele alimentare.

Pe baza acestora, experții bodykey by NUTRILITE vor elabora un Plan personalizat de dietă și exerciţii fizice, adecvat nevoilor tale specifice. Preferințele tale alimentare vor fi luate în calcul pentru a concepe un Plan de dietă personalizat, în care îți vom recomanda rețete ingenioase și preparate delicioase ce te vor ajuta să gestionezi aportul caloric.

Planul de exerciții fizice ia în considerare particularitățile genotipului și condiția fizică actuală. Include activități pe gustul tău, pentru a te încuraja să faci mișcare și să îți atingi obiectivele de pierdere în greutate. Pe parcursul planului tău de control al greutății, Platforma online bodykey™ va fi sursa ta principală de informații și sfaturi, care te vor ajuta și te vor motiva să urmezi și să respecți Planul de dietă și exerciții fizice.

Desigur, odată ce ai pierdut în greutate, menținerea pe termen lung la acest nivel este la fel de importantă. Programul bodykey by NUTRILITE™ se axează nu doar pe eliminarea greutății în exces, ci şi pe menținerea greutății dobândite. Cu ajutorul bodykey by NUTRILITE nu numai că îți vei putea atinge obiectivele de greutate, ci vei avea o reușită pe termen lung.

Cu formule special concepute, mesele instant bodykey sunt o parte importantă a acestei dietei. Produsele bodykey sunt integrate în Planul de dietă, constituind o masă principală a zilei. Pentru un control al greutății eficient, îți vom recomanda și suplimentele alimentare adecvate nevoilor tale.

Programul bodykey by NUTRILITE a fost conceput de o echipă de cercetători, nutriționiști și instructori de fitness în colaborare cu Institutul de Sănătate Nutrilite și Amway. Experții noștri posedă numeroase cunoștințe și o vastă experiență în domeniul dietei, al fitness-ului, sănătății și stării de bine a organismului. Ei te vor motiva și îndruma în planul tău de control al greutății, punându-ți la dispoziție toate instrumentele, cunoștințele și sprijinul pentru a obține un succes pe termen lung. Nu mai aștepta! Înscrie-te acum în cadrul programului bodykey by NUTRILITE. Ești la un pas de a-ți transforma obiectivul de control al greutății în realitate!

Pentru mai multe informații despre Amway și despre portofoliul său de produse, accesează www.amway.ro