Despre bodykey™

Un program personalizat de control al greutății, bazat pe ample cercetări științifice în domeniul nutriției.

Secretul pierderii în greutate stă în genele tale!

bodykey by NUTRILITE™ vine în întâmpinarea nevoilor tale! Programul nu se axează doar pe obiectivul de pierdere în greutate, ci ia în considerare particularitățile genetice, stilul de viață individual și preferințele personale. Așa cum nu există două persoane perfect identice, nu ar trebui să existe nici două planuri identice de control al greutății. Concepute de experții noștri, cele două etape - Testul genetic şi Crearea planului individual - stau la baza procesului de personalizare a planului. bodykey by NUTRILITE valorifică informațiile tale individuale, particularitățile stilului de viață personal şi datele cu privire la genele tale, pentru a ne asigura că vei atinge greutatea optimă și o vei menține timp îndelungat.


Descarcă broşura bodykey

Echipa de experţi de la Institutul de Sănătate Nutrilite (ISN)

Centrul pentru o Sănătate Optimă al Institutului de Sănătate Nutrilite colaborează cu o echipă de experţi recunoscuți la nivel mondial, ce efectuează cercetări, propun programe educaționale și soluții practice pentru atingerea unei stări optime de bine. Recomandările ISN sunt rezultatul a 80 de ani de experienţă în cercetarea fitonutrienţilor, știința inovatoare ce a dus la dezvoltarea de suplimente nutriţionale pe bază de plante. Îndrumările alimentare ale acestor experți se bazează deci pe principii nutriţionale solide, care au trecut proba timpului. Pe termen lung, ISN pune accentul pe dobândirea unei stări generale de bine, prin propunerea de soluții ce îmbină puterea naturii și inovația științifică.

Echipa de experți ISN cuprinde cercetători, nutriţionişti şi antrenori de fitness, ce și-au folosit vastele cunoştinţe în domeniul ştiinţei, nutriţiei şi al controlului greutății pentru a dezvolta principiile şi recomandările dietetice ce stau la baza programului bodykey by NUTRILITE.

Mesele instant bodykey și suplimentele alimentare NUTRILITE

Alimente pentru fiecare profil dietetic

O parte importantă a programului bodykey by NUTRILITE constă în gama largă de mese instant, ceaiul din plante şi suplimentele alimentare menite să sprijine planul tău de control al greutății. Acestea au fost concepute în conformitate cu recomandările stricte ale Institutului de Sănătate Nutrilite.

Produsele de înaltă calitate bodykey sunt disponibile într-o gamă variată, ca parte esenţială a acestui plan holistic.

Află mai multe despre NUTRILITE, liderul mondial în domeniul vitaminelor şi al suplimentelor alimentare*.

Bibliografie

* Sursa: Euromonitor International Limited; conform cifrei globale de vânzări de vitamine şi suplimente alimentare din 2013.