Autentificare
Testul genetic

Secretul pierderii în greutate
stă în genele tale!

Urmărește clipul video


Testul genetic

Un instrument captivant pentru controlul greutății

Cercetările au evidențiat faptul că există o legătură între ADN și modul în care organismul reacționează la alimentație și la exercițiile fizice. Alături de alți factori, structura genetică individuală joacă un rol important în modul în care organismul tău își contolează greutatea.

Testul genetic bodykey analizează profilul genetic, furnizându-ne informații importante care ne permit să identificăm tipurile de dietă și de activități fizice pentru un control al greutății de succes. Rezultatele unice ale testului genetic sunt mai apoi utilizate pentru a concepe un Plan de dietă și exerciții fizice ce vine în întâmpinarea nevoilor tale specifice.

Pentru a afla mai multe despre testul genetic, unul dintre elementele de bază ale programului de control al greutății bodykey™, urmărește clipul video.

Detalii >>

Genetica joacă rolul său în controlul greutății corporale

Obezitatea și aspectele legate de greutate devin o problemă la nivel mondial. Consecințele acestui fenomen se reflectă în special asupra sănătății, impulsionând cercetătorii din întreaga lume să caute eventuale soluții. Cele mai recente studii științifice au confirmat faptul că un control al greutății de succes nu mai ține doar de numărul caloriilor ingerate sau arse. Dimpotrivă, s-a constatat că există numeroși factori ce influențează controlul greutății, printre care și genotipul individual.

Simplu, precis și confidențial

Probele pentru Testul genetic pot fi prelevate într-un mod simplu, în intimitatea propriei locuințe, cu ajutorul cutiei cu Testul genetic, localizat în kitul bodykey. După prelevarea mostrelor, cutia este expediată și mai apoi testarea va fi efectuată de un laborator din Austria, acreditat ISO. Laboratorul respectă cele mai înalte standarde de calitate şi asigură confidenţialitatea datelor, garantând rezultate exacte şi procesarea în condiții de siguranță a testului. Toate mostrele sunt distruse după efectuarea analizelor.

Vei fi singura persoană care va avea acces la rezultatele testului genetic, prin intermediul Platformei online bodykey. Rezultatele îți vor oferi informații esențiale privind două aspecte: o recomandare dietetică în ceea ce privește glucidele sau grăsimile, și activitatea fizică potivită pentru tine. Cei doi factori duc la stabilirea metodei ideale de abordare a planului tău de control al greutății.

Exemplu de rezultat de laborator >>