Autentificare
Cum funcționează

Cum funcționează programul de control al greutății bodykey by NUTRILITE™

Descoperă-ți adevăratul potențial! Află cum poți participa la programul bodykey by NUTRILITE.

Pot participa?

Indicele de Masă Corporală (IMC) reprezintă o unitate de măsură folosită pentru a determina dacă ai o greutate corespunzătoare în raport cu înălțimea ta. IMC-ul tău ne va ajuta să stabilim dacă îndeplinești criteriile necesare pentru a participa la programul bodykey by NUTRLITE sau dacă ar trebui să consulți un medic înainte de a participa. Acest lucru va fi necesar dacă IMC-ul tău depășește valoarea de 30; poți folosi un instrument interactiv pentru a-ți calcula cu exactitate IMC-ul.

Participarea minorilor în cadrul programului bodykey by NUTRLITE™ nu este permisă. Acest lucru este valabil și în cazul celor ce au IMC-ul mai mic de 18,5. Din motive de sănătate, nu vei putea participa la bodykey by NUTRLITE™ dacă ești însărcinată sau alăptezi, decât dacă obții aprobarea medicului.

Dacă ai achiziționat deja un kit bodykey, te rugăm să contactezi Întreprinzătorul Privat Autorizat Amway pentru o eventuală returnare.

De asemenea, te rugăm să reții că bodykey by NUTRILITE nu are ca scop tratarea sau vindecarea unor boli sau afecțiuni medicale și, prin urmare, nu va putea să ia în considerare alergiile alimentare. Programul nu poate oferi un plan de dietă care să ia în calcul toate tipurile de alergii. Sfătuim participanții să profite de sugestiile furnizate în secțiunea din cadrul platformei dedicată dietei și, de asemenea, să verifice lista de ingrediente a produselor bodykey înainte de a le consuma.

Testul genetic

Cercetările ştiinţifice (de exemplu: un studiu în care a fost implicată o familie cu gemeni (Robitaille, 2003) a indicat faptul că ADN-ul conţine informaţii despre modul în care organismul răspunde la diferite tipuri de alimentație şi exerciţii. Testul genetic este o componentă importantă a
programului bodykey by NUTRLITE. Rezultatele acestuia vor oferi indicații privind genotipul tău şi modul în care putem crea un plan de control eficient al greutății, adecvat nevoilor organismului tău. Vei găsi instrucţiuni uşor de urmat în cutia cu testul genetic, care îți vor explica cum poți preleva proba ADN şi cum o poți expedia către laboratorul nostru partener.

Crearea planului individual

Pentru a putea analiza cu succes stilul tău de viață, trebuie să înțelegem care sunt obiceiurile, preferințele şi necesitățile tale personale. Secțiunea Crearea planului individual a fost concepută de un grup de experţi compus din nutriţionişti şi specialişti în fitness, cu scopul de a te cunoaşte mai bine. Nu trebuie decât să ne transmiți informaţiile solicitate prin intermediul formularului online. Din acel moment, specialiștii bodykey vor crea un plan care să satisfacă nevoile tale specifice şi care să fie adecvat gusturilor tale, luând în calcul alimentele şi activităţile care îți fac plăcere. Cu cât se va plia mai mult stilului tău de viaţă, cu atât va fi mai simplu să urmezi acest plan. Iar un program zilnic uşor de urmat va asigura o eficienţă maximă şi îți va garanta reușita.

Genotipul şi preferințele tale, combinate

Odată ce rezultatele Testului genetic vor fi disponibile, experţii noştri în controlul greutății le vor îmbina cu informațiile pe care ni le-ai furnizat în cadrul secţiunii Crearea planului individual. Acesta va fi punctul de pornire pentru elaborarea unui Plan de dietă și exerciții fizice adecvat profilului tău genetic. Planul va fi personalizat în funcție de modul unic în care reacționează organismul tău, luând în considerare și preferințele tale personale, pentru a fi ușor de integrat în rutina zilnică.

Experţii din spatele programului

Programul bodykey by NUTRILITE a fost conceput de un grup de experți din diverse domenii.

Această echipă de experţi cuprinde cercetători, nutriţioniști, experți din domeniul sportiv și psihologi. Experiența lor acoperă o gamă largă de discipline, oferind:

  • certificate în consiliere nutriţională;
  • predare şi cercetare în diverse domenii de expertiză, de ex: cum să sprijini un program de control al greutății din punct de vedere psihologic;
  • consiliere profesională oferită utilizatorilor
  • autorizații de formator în diverse domenii, de ex: instruire sau reabilitare cardiovasculară;
  • recomandări pentru relaxarea progresivă a mușchilor și gestionarea stresului;

Factori ce garantează reușita:
Timp de 13 ani, experții noștri au combinat cercetarea științifică și tehnologiile de ultimă generație cu empatia și înțelegerea în profunzime a utilizatorului.

Pe lângă faptul că lucrează pentru programul bodykey by NUTRLITE™, acești experți oferă și consiliere pentru companii farmaceutice de top, firme de asigurări, producători de alimente și lanțuri de supermarketuri, cu scopul de a ajuta oamenii să aibă o alimentație corespunzătoare și să ducă o viață mai bună.

Bibliografie

Robitaille. (2003). Polimorfismul PPAR-gama P12A modulează relaţia dintre consumul de grăsimi alimentare şi componentele sindromului metabolic: rezultate obţinute în urma Quebec Family Study (Studiul derulat în cadrul familiilor din Quebec). Clin Genet, 109-116. Revenire la referinţă