Autentificare

Cum să particip

Am achiziționat Kitul bodykey

Dacă ai achiziționat deja un kit bodykey, atunci ai tot ceea ce îți trebuie pentru a putea începe. Pentru a te înregistra online, vizitează Pagina de înregistrare. Acolo poți introduce codul unic inclus în cutia Testului genetic, ce se află în kitul bodykey. Poți finaliza apoi procesul de înregistrare online. Vei primi un mesaj de confirmare la adresa de email indicată de tine, care va include un link de confirmare. Accesează acel link şi autentifică-te pe Platforma online bodykey folosind numele de utilizator şi parola indicate în formularul de înregistrare.

Nu am achiziționat Kitul bodykey

Dacă nu ai achiziţionat încă un kit bodykey, te rugăm să vizitezi Amway.ro. După ce te vei fi înregistrat în calitatea de nou client Amway, vei fi îndrumat asupra modului în care poți contacta un întreprinzător Amway, ce te va ajuta să achiziţionezi
Kitul bodykey.

Cum poți deveni Întreprinzător Privat Autorizat Amway

A fi întreprinzător Amway reprezintă o oportunitate extraordinară de dezvoltare personală şi profesională. Construindu-ți propria afacere cu produsele de înaltă calitate Amway îți poți suplimenta veniturile și poți lucra în propriul tău ritm. Întreprinzătorii Amway beneficiază de susținerea noastră constantă, prin training-uri, materiale pentru dezvoltarea afacerii și sfaturi competente astfel încât să își atingă obiectivele de afaceri.

Pentru a afla mai multe despre oportunitatea de afaceri Amway şi despre recompensele oferite, accesează pagina Începe afacerea.