Autentificare
Produsele noastre

Produsele noastre

Alimente pentru fiecare profil dietetic

Produsele bodykey™ sunt o parte importantă a programului de control al greutății bodykey by NUTRILITE™. O gamă largă de mese instant, ceaiul din plante şi suplimentele alimentare îți sunt puse la dispoziție pentru completarea planului de dietă, conferindu-ți confort, răsfăţ şi o stare de bine - oricând şi oriunde. Produsele au fost concepute în conformitate cu recomandările stricte ale Institutului de Sănătate Nutrilite, pentru a avea certitudinea că acestea conţin numai îndulcitori aprobaţi de Institutul de Sănătate Nutrilite şi niciun colorant artificial. Pentru mai multe informaţii accesează www.amway.ro.

Mesele instant bodykey

Băuturi cremoase   

Pentru a prepara o masă instant gustoasă nu trebuie decât să combini băutura cremoasă cu gust de vanilie sau ciocolată cu lapte degresat, în shaker-ul bodykey. Vei obține astfel băuturi delicioase, compatibile cu planul tău de control al greutății, pe care le poți savura în orice moment al zilei. Pentru mai multe informaţii, accesează www.amway.ro.

Batoane   

Cu gust de ciocolată sau fructe roșii, aceste batoane sățioase sunt ideale pentru persoanele foarte active sau pentru cele prea ocupate pentru a găti. Mai mult, îți vor oferi energia de care ai nevoie fără a-ți afecta obiectivele de control al greutății. Pentru mai multe informaţii, accesează www.amway.ro.

Ceai din plante

Hidratarea adecvată este esențială pentru buna funcționare a organismului, în special atunci când urmezi un program de control al greutății. Cu aromă de lemongrass, ceai verde și urzică, Ceaiul de plante bodykey a fost conceput special în acest sens. Reprezintă modul ideal de a asigura un consum optim de lichide pe durata întregii zile și de a beneficia în acelaşi timp de fitonutrienţii şi antioxidanţii necesari în controlul greutății. Pentru mai multe informaţii, accesează www.amway.ro.

Alte produse recomandate

NUTRILITE™ Appetite Controller

NUTRILITE™ Appetite Controller te poate ajuta să preiei controlul asupra greutății și să combați pofta de a mânca excesiv. Atunci când este consumat, Appetite Controller atrage apa și se transformă într-un gel care umple parțial stomacul. Îți va da senzația de sațietate și forța de a controla dimensiunea porțiilor pe care le consumi. Secretul stă în ingredientul său natural, glucomannan – o fibră alimentară naturală extrasă din rădăcină de konjac. Appetite Controller este compatibil cu orice fel de dietă și este recomandat tuturor celor care urmează programul bodykey by NUTRILITE™.

În funcție de profilul dietei, combină-l cu Reductorul natural de grăsimi sau Reductorul natural de glucide.

Suplimente alimentare NUTRILITE™

NUTRILITE pune la dispoziția ta și a familiei tale o gamă completă de suplimente şi produse alimentare, concepute special pentru a satisface nevoile nutriţionale și pentru a contribui la dobândirea și menținerea unei stări generale de bine.Toate produsele NUTRILITE au la bază concentrate de plante, de înaltă calitate, obţinute din ingrediente procesate prin metode sustenabile. Acestea au făcut obiectul a numeroase cercetări, pentru a asigura combinaţiile eficiente de nutrienţi şi ingrediente cu rezultate demonstrate ştiinţific în cadrul studiilor realizate de Institutul de Sănătate Nutrilite.

Dacă nu ai un regim alimentar stabil și echilibrat, îți recomandăm un supliment cu multivitamine, multiminerale şi alţi nutrienţi esențiali, ce ajută la compensarea eventualelor carențe nutritive şi la asigurarea unui nivel optim de nutrienţi.

Pentru a afla mai multe despre produsele NUTRILITE sau pentru a plasa o comandă, accesează pagina www.amway.ro și vei fi redirecţionat către website-ul de unde poți comanda produsele NUTRILITE.