Autentificare
Avantaje

De ce să mă înscriu în acest program?

Beneficiază de avantajele incredibile ale unui program de control al greutății creat special pentru tine.

Îndrumări şi recomandări din partea experţilor

Înregistrează-te online folosind codul unic bodykey™, pe care îl poți găsi în cutia cu Testul genetic, inclusă în Kitul bodykey. Din acel moment vei avea acces nelimitat, pe viață, la Platforma online bodykey, care include recomandările experților noștri în nutriție și fitness, precum și o gamă largă de instrumente excelente de măsurare și monitorizare, ce te vor sprijini în inițiativa ta. Toate informațiile cu privire la Planul de dietă şi exerciții fizice vor fi afișate pe pagina ta personală și vor fi actualizate constant, pentru a te ajuta să îți păstrezi motivația și să urmărești progresele realizate în controlul greutății şi practicarea exercițiilor fizice.

înainte
08.11.2013
după
28.02.2014

Concepción Cerván

Greutatea pierdută: 8 kg în 12 săptămâni

„Datorită programului bodykey by NUTRILITE™ am învățat să acord o atenție deosebită alimentației mele. Reductorul natural de grăsimi și cel de glucide m-au impresionat foarte plăcut. Mi-a fost mult mai ușor să urmez programul bodykey by NUTRILITE spre deosebire de alte regimuri alimentare sau diete, în care principala cerință era să renunț la foarte multe alimente. Am început să practic și sporturi, în special aqua gym, iar lucrul acesta nu poate decât să mă bucure.”

Informații și instrumente

După înregistrare îți vor fi puse la dispoziție multe alte instrumente și informații practice. Prin intermediul platformei îți vei putea planifica mesele, întrucât include mii de rețete ce pot fi integrate în Planul tău de dietă. Vei putea achiziționa produsele recomandate prin adăugarea lor în coșul de cumpărături Amway online. De asemenea, vei putea accesa articolele bodykey by NUTRILITE, o reală sursă de inspirație ce ți va oferi o multitudine de informații.

Fă mișcare cu bodykey by NUTRILITE!

Exercițiile fizice sunt o parte esențială a programului de control al greutății. Din acest motiv, bodykey îți pune la dispoziție un Plan de exerciții fizice, personalizat în funcție de nevoile tale specifice, de condiția fizică actuală, preferințele personale și particularitățile genetice. Programul bodykey by NUTRILITE te ajută să îți păstrezi motivația, recompensându-te în același timp pentru eforturile făcute.