Înregistrează-te în cadrul programului bodykey by NUTRILITE™

Bun venit în cadrul programului bodykey by NUTRILITE™! Mai ai de urmat doar câţiva pași pentru a începe efectiv programul de control al greutăţii. Te rugăm să alegi un nume de utilizator și o parolă.

Te rugăm să ai în vedere că îți vor fi recomandate produsele disponibile în ţara pe care ai selectat-o atunci când te-ai înregistrat pe platforma online. În cazul în care ţara de reședinţă este diferită de cea pe care ai specificat-o în cadrul platformei online, este posibil ca produsele recomandate să nu fie disponibile în ţara de reședinţă din cauza reglementărilor locale. Pentru sfaturi personalizate cu privire la produse, îţi recomandăm să înregistrezi ţara de reședinţă.


Te rugăm să alegi numele de utilizator cu care dorești să fii identificat în cadrul Programului bodykey by NUTRILITE™. Numele de utilizator trebuie să conțină minimum 6 caractere. El poate avea până la 25 de caractere și poate să fie format din orice combinație de cifre și litere.
Numele de utilizator trebuie să fie compus din 6 - 25 de caractere. Te rugăm să alegi un alt nume de utilizator. ### placeholer for a server message ###
Parola este necesară pentru accesarea platformei bodykey, prin urmare selectează-o cu atenție și nu o divulga. Parola trebuie să conţină minimum 6 caractere. Ea poate avea până la 16 caractere și poate fi formată din orice combinaţie de cifre și litere.
Parola trebuie să aibă minimum 6 caractere. Parola nu trebuie să aibă mai mult de 16 caractere. Parola ta nu întrunește cerințele de securitate. Te rugăm să alegi o parolă formată din orice combinație de cifre și litere.
Te rugăm să confirmi parola.
Parola ta nu întrunește cerințele de securitate pentru bodykey. Te rugăm să alegi o parolă formată din orice combinație de cifre și litere. Parolele tale nu coincid. Te rugăm să verifici datele introduse.
Etichetele adezive cu Codul unic bodykey se găsesc în cutia cu Testul genetic, din interiorul Kitului bodykey.
Acest Cod unic bodykey nu este valid. Te rugăm să verifici și să încerci din nou. ### placeholer for a server message ###
Te rugăm să introduci o adresă de email validă.
Această adresă de email nu este validă.
Te rugăm să confirmi adresa de email.
Cele două adrese de email nu coincid. Te rugăm să verifici și să încerci din nou.
Sex*
Te rugăm să precizezi sexul.
Te rugăm să introduci prenumele.
Te rugăm să introduci prenumele.
Te rugăm să introduci al doilea prenume, dacă este cazul.
Te rugăm să introduci numele de familie.
Precizează care este apelativul preferat.
Precizează care este apelativul preferat.

* Acest câmp trebuie completat în mod obligatoriu.

Format email*

Te vom ţine la curent cu cele mai noi informații privind Platforma online bodykey prin intermediul email-ului. Dorești să primești aceste mesaje sub formă de text simplu sau preferi să le primești în format HTML? Formatul text este util în special în cazul verificării mesajelor pe dispozitive mobile, însă mesajul HTML conţine mai multe imagini și link-uri. (Notă: După înregistrare, poţi modifica această setare din pagina personală de profil oricând dorești.)

Te rugăm să introduci preferinţele tale privind formatul email-ului.
Te rugăm să introduci adresa.
Te rugăm să introduci adresa.
Te rugăm să introduci codul poștal.
Te rugăm să introduci numele orașului.
Te rugăm să introduci numele ţării de reședinţă.
Te rugăm să introduci numărul de telefon complet.
Te rugăm să introduci numărul de telefon. Nu folosi litere sau caractere speciale nepermise (spaţiul, +, (, ), -, / sunt permise). Acesta nu pare a fi un număr de telefon valid. Numărul tău de telefon trebuie să aibă cel puţin 7 cifre.
Te rugăm să introduci numărul de telefon complet.
Te rugăm să introduci numărul de telefon. Nu folosi litere sau caractere speciale nepermise (spaţiul, +, (, ), -, / sunt permise). Acesta nu pare a fi un număr de telefon valid. Numărul de telefon trebuie să aibă cel puţin 7 cifre.

* Acest câmp trebuie completat în mod obligatoriu.

Te rugăm să introduci datele tale personale. Experţii noștri vor ţine cont de acestea pentru a elabora planului personalizat de dietă și exerciţii fizice.

Data nașterii *

An

Participarea minorilor în cadrul programului bodykey by NUTRLITE™ nu este permisă. Dacă ai achiziționat deja un Kit bodykey, te rugăm să contactezi întreprinzătorul Amway pentru o eventuală returnare a produsului.
Te rugăm să introduci o dată de naștere corectă, aceasta nu este validă. Participarea minorilor în cadrul programului bodykey by NUTRLITE™ nu este permisă. Dacă ai achiziționat deja un kit bodykey, te rugăm să contactezi întreprinzătorul Amway pentru o eventuală returnare a produsului.
Ești însărcinată sau alăptezi? *
Te rugăm să introduci datele.
Din considerente de siguranţă, participarea la programul bodykey by NUTRILITE™ nu este posibilă pentru femeile însărcinate sau care alăptează, decât cu acordul medicului. Dacă ai achiziționat deja un kit bodykey, te rugăm să contactezi întreprinzătorul Amway pentru o eventuală returnare a produsului.
  cm
Înălțimea ta este mai mică de 1.41 m, motiv pentru care nu poți participa la acest program. Înălțimea ta este mai mare de 2.19 m, motiv pentru care nu poți participa la acest program. Înălțimea și greutatea sunt necesare pentru ca experții noștri să îți poată stabili planul optim de dietă.
Înălțimea și greutatea sunt necesare pentru ca experții noștri să îți poată stabili planul optim de dietă.
Înălțimea și greutatea sunt necesare pentru ca experții noștri să îți poată stabili planul optim de dietă.
  kg
Înălțimea și greutatea sunt necesare pentru ca experții noștri să îți poată stabili planul optim de dietă.
Înălțimea și greutatea sunt necesare pentru ca experții noștri să îți poată stabili planul optim de dietă.
Înălțimea și greutatea sunt necesare pentru ca experții noștri să îți poată stabili planul optim de dietă. Greutatea ta este sub 40 kg - prea mică pentru a putea participa la program. Greutatea ta depășește 200 kg - prea mare pentru a putea participa la program. , ceea ce înseamnă că greutatea ta este mult mai mică decât valoarea normală. Aceasta înseamnă că nu este cazul să pierzi în greutate şi că nu vei putea participa la programul bodykey by NUTRILITE™. Dacă ai achiziționat deja un kit bodykey, te rugăm să contactezi întreprinzătorul Amway pentru o eventuală returnare a produsului. , ceea ce înseamnă că greutatea ta este mult mai mare decât valoarea normală. Îți recomandăm ca - înainte de a începe programul bodykey - să ceri sfatul medicului cu privire la posibilele riscuri asupra sănătăţii. Înălțimea și greutatea sunt necesare pentru ca experții noștri să îți poată stabili planul optim de dietă. , ceea ce înseamnă că greutatea ta este mult mai mare decât valoarea normală. Îți recomandăm ca - înainte de a începe programul bodykey - să ceri sfatul medicului cu privire la posibilele riscuri asupra sănătăţii. Indicele tău de Masă Corporală este în acest moment
Termeni de utilizare și Politica de confidențialitate *
Te rugăm să confirmi faptul că ai citit Termenii de utilizare.
Te rugăm să confirmi faptul că ai citit Politica de confidenţialitate bodykey.

* Acest câmp trebuie completat în mod obligatoriu.